Звезди

Изпълнението на Райън Гослинг, което подлуди интернет

И накара и Мартин Скорсезе да се забавлява!

Изпълнението на Райън Гослинг, което подлуди интернет

Снимка: Kevin Winter/Getty Images

Райън Гослинг може и да не е спечели награда за най-добър актьор в поддържаща роля на 96-ите награди “Оскар”, но със сигурност направи едно от най-добрите изпълнения на живо, които някога са се случвали на сцената. 

От момента, в който беше обявено, че I'm Just Ken ще бъде изпълнена на живо на церемонията, се спекулираше как ще изглежда това изпълнение, кой ще пее, как ще реагира публиката и може ли изобщо да се превърне в “емблематично изпълнение”. Отговорът вече е известен - и публиката, и зрителите, и журналистите (в и извън Dolby Theater) са единодушни, че е едно най-великите в историята на наградите. 

“Всичко, от което Райън Гослинг се нуждаеше, беше оркестър от 40 души, 62 танцуващи образа на Кен, над 24 гигантски лица на Барби, изненадващо появяване на Slash от Guns N'Roses, за да превърне дългоочакваното  изпълнение на I'm Just Ken от "Барби" в един от най-невероятните моменти в историята на наградите”, пише Variety . Разговорите на актьора и продуцентите продължават месеци, репетициите - четири седмици, а той работи по всеки детайл с невероятна отдаденост по всеки детайл.

Идеята да се отдаде почит на емблематична за киното сцена – тази, в която Мерилин Монро, облечена в розова рокля, пее Diamons Are a Girl's Best Friend от филма „Джентълмените предпочитат блондинки“ – е на Гослинг.  

По негово желание изпълнението започва сред публиката. И докато Грета Гъруик иска  всички в залата да започнат да пеят, за него най-важно е тя, Марго Роби и Америка Ферера да се включат. Уточнява дори точните думи от текста, след които да подаде микрофона на Ема Стоун. 

Останалото е история - Райън Гослинг,  облечен изцяло в розово, с тъмни слънчеви очила и черна каубойска шапка, накара публиката да аплодира, пее и танцува на невероятното представление на Кен. Дори и Мартин Скорсезе.