Звезди

Изумруденият пръстен и сгодени ли са Дакота Джонсън и Крис Мартин

Актрисата даде интервю, с което подхрани слуховете

Изумруденият пръстен и сгодени ли са Дакота Джонсън и Крис Мартин

Дакота Джонсън Снимка: Raymond Hall/GC Images

Дакота Джонсън и Крис Мартин показват на публиката толкова от личния си живот, колкото преценят, и се стараят да държат връзката си далеч от светлините на прожекторите. Слухове, че са сгодени се разпространяват от години, след като тя беше забелязана с голям пръстен с изумруд през 2020 г., а папараците следят внимателно кога и къде го носи. 

Интервюто на актрисата за Bustle в началото на този месец отново разпали коментари, като според таблоидите актрисата и вокалистът на Coldplay са сгодени от "известно време", въпреки възходите и паденията в отношенията им. Източник, близък до двойката, казва за People, това е станало "преди години, но те не са бързали да са оженят“. Според британският Mirror досега са пазели в тайна развитието на връзката си и в момента се "наслаждават" да  споделят новината сред близките си познати. 

В интервюто за американското списание Дакота Джонсън казва, че е отворена към идеята да бъде майка, нарича децата на Крис Мартин от брака му Гуинет Полтроу "доведените ми деца" и споделя: 

„Обичам ги, сякаш животът ми зависи от това – с цялото си сърце.“ 

Връзката им започна през 2017 г., когато за първи път са забелязани в ресторант в Лос Анджелис, а по-късно са засечени от папараците и да се разхождат ръка за ръка в Малибу. Първата им поява като двойка е година по-късно на представяне  на колекция на Stella McCartney.

През 2019 за кратко се разделиха, а в края на 2020 за първи път се появиха слуховете за годеж, когато актрисата беше забелязана с голям изумруден пръстен на левия си безименен пръст. Оттогава досега тя е снимана да го носи няколко пъти, последният от които през ноември 2023 г. 

В интервю за британския Еlle през 2022 г. 34-годишната Дакота Джонсън коментира за първи път връзката си с 47-годишният вокалист на Coldplay и сподели, че двамата обичат да прекарват времето си заедно най-вече у дома.

„Ние с Крис сме заедно от доста време и понякога излизаме, но и двамата работим толкова много, че ни е хубаво, когато си останем вкъщи, защото се чувстваме уютно и уединено. По-голямата част от купоните, на които с Крис присъстваме се провеждат в къщата ни.“  

И въпреки че Крис Мартин не се появява червения килим, актрисата може да бъде видяна на голяма част от концертите на Coldplay. Тя режисира и видеото към парчето Cry, Cry, Cry. Това лято Coldplay са в Европа, започвайки от Гърция!