Звезди

Как семейство Бекъм отпразнува 21 години от сватбата?

Селекция от спомени

Как семейство Бекъм отпразнува 21 години от сватбата?

Снимка: Instagram/ @DavidBeckham

„Не мога да повярвам, че минаха 21 години откакто си казахме „Да“, написа Виктория Бекъм в профила си в Инстаграм, където публикува видео под звуците на песента Something About The Way You Look Tonight на Елтън Джон по повод 21-годишнина от сватбата им с Дейвид. „Четири деца, четири кучета, толкова много смях – всеки ден те обичам все повече“, сподели още модната икона.

Сред спомените присъстваха кадри и от тяхната сватба в замъка Лутрелстоун край Дъблин, когато Виктория беше с рокля на Vera Wang в комбинация с тиара с диаманти на Slim Barett по време на церемонията, преобличайки се по-късно в лилава рокля на Antonio Berradi и обувки на Manolo Blahnik за афтърпартито. Тогава първият им син – Бруклин, е едва на 4 месеца.

Разбира се, Дейвид също не пропусна да сподели спомен в социалните мрежи и разказа как преди 23 години седял със своя бивш съотборник от Манчестър Юнайтед – Гари Невил, и видял Spice Girls по телевизията. „Обърнах се към него и му казах: „О, харесвам тази в черните дрехи.“ Кой би си помислил, че след всички тези години ние ще празнуваме 21 години брак и ще имаме четири невероятни деца. Благодаря ти и честита годишнина. Обичам те!“ 

Синовете им Бруклин и Круз също пуснаха постове в профилите си, за да поздравят родителите си.

Дейвид и Виктория продължават да бъдат една от най-стабилните двойки в шоубизнеса и независимо от своите спадове, върхове и скандали, устояват и на кризите, и на недоброжелателите, за да споделят любовта си както с голямото си семейство, така и с почитателите си.

 

Да си припомним и тяхната любовна история!