Звезди

Кардашиян станаха част от света на House of the Dragon

Кардашиян и Таргариен са две от най-влиятелните телевизионни семейства, така че съвсем логично е Ким и нейният клан да поемат контрола над Вестерос.

Кардашиян станаха част от света на House of the Dragon

Ким Кадрашиян е реалити звезда, предприемач, а сега иска да става и адвокат
Снимка: GettyImages

Кардашиян и Таргариен са две от най-влиятелните телевизионни семейства, така че съвсем логично е Ким Кардашиян и нейният клан да поемат контрола над Вестерос.

В нов скеч за The Late Late Show Ким, Крис Дженър и Кайли Дженър се присъединиха към водещия Джеймс Кордън и ни позабавляваха.

В клипа Кордън играе крал Кийт Таргариен от Вестерос, докато Ким играе неговата по-малка сестра, която иска железния трон за себе си. Крис играе тяхната майка, „Мамаджърът на драконите“, която просто иска децата й да се разбират. Кайли се появява на финала, за да открадне трона, обявявайки: „Има само една кралица в това кралство и това е Кайли.“

Видеото е част от кампанията, с която американската фамилия отбелязва премиерата на втория сезон на своето телевизионно риалити The Kardashians (което е продължението на Keeping Up with the Kardashians). Виждайки трейлъра на сезона, очакваме в епизодите да видим много драма.