Звезди

Ким Кардашиян купи бившия дом на Синди Крауфорд за 70 млн. долара

Сделките на риалити звездата

Ким Кардашиян купи бившия дом на Синди Крауфорд за 70 млн. долара

Ким Кадрашиян е реалити звезда, предприемач, а сега иска да става и адвокат
Снимка: GettyImages

Ким Кардашиян вече е собственик на бившия дом на Сидни Крауфорд. 41-годишната риалити звезда е купила имението на супермодела в Малибу, Калифорния, за 70,4 милиона долара.

Къщата с площ от близо 7 000 квадратни метра, с четири спални и пет бани, се намира върху имот от 13 декара.

Домът е в средиземноморски стил – с отворени кореспондиращи си пространства, разполага с фитнес зала, както и частна пътека до уединен плаж, съобщава Architectural Digest. Има също тенис корт, басейн, външна камина и зона за огнище, спа център и невероятна гледка към океана.

Крауфорд и нейният съпруг Ранди Гербер купиха имението през 2015 г. за 50 милиона долара и по-късно разделиха имота на две. Двойката продаде по-големия от парцелите на Адам Вайс през 2018 г. за 45 милиона долара.

Вайс, пенсиониран мениджър на хедж фондове, който е женен за актрисата Барет Суотек, обяви къщата за продан през март за 99,5 милиона долара и намали исканата цена до 90 милиона долара, преди Кардашиян да дойде със значително по-ниска оферта.

Според Architectural Digest това е само една от няколкото скорошни сделки с недвижими имоти, в които Кардашиан е участвала, тъй като наскоро тя обяви имот в Hidden Hills за 5,3 долара и апартамент в Калабасас за 3,5 милиона долара.