Звезди

Кортни Кокс пуска нова линия ароматни свещи и крем за ръце

Актрисата обяви в своя Инстаграм  пускането на пазара на специална линия свещи и крем за ръце, която ще се предлага като част от нейната марка за почистване на дома Homecourt.

Кортни Кокс пуска нова линия ароматни свещи и крем за ръце

снимка: homecourt/ Инстаграм

В духа на една истинска Моника Гелър – експерт в почистването и подреждането, актрисата Кортни Кокс преди няколко месеца започна ново бизнес начинание с продукти за грижа за дома. С днешната дата начинанието й не спира да се развива, актрисата обяви в своя Инстаграм пускането на пазара на специална линия свещи и крем за ръце, която ще се предлага като част от нейната марка за почистване на дома Homecourt.

„Толкова съм развълнувана, че най-накрая показах моите свещи и крем за ръце на света. Исках ароматът на свещта да изпълва една стая, а формата и цвета на съда да подхождат на всеки стил. Исках да създам крем за ръце, който да е наистина хидратиращ, без да е мазен и да е с приятен аромат“ – пише актрисата.

 

Свещите и кремът за ръце се предлагат в четири различни аромата: Steeped Rose, Neroli Leaf, Cipres Mint и Cece, който е характерният аромат на Кортни.

Бившата звезда от „Приятели“ по-рано разкри, че линията за домакински принадлежности е вдъхновена от факта, че прекарва все повече време у дома и вътрешната й потребност е да постави като приоритет домашния уют. Целта на марката е всеки предлаган продукт да бъде нещо, което всеки би искал да постави на плота си.

 

"Приятели": 10 неща, които научихме от специалния епизод