Звезди

Кралица Летисия и класическата й пола на Massimo Dutti

Още едно доказателство, че кралската особа обича да носи отново дрехите, които вече притежава в гардероба си, без значение, че може да си позволи най-новото от света на модата на една ръка разстояние.

Кралица Летисия и класическата й пола на Massimo Dutti

 (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Без съмнение кралицата на Испания Летисия Ортис е една от най-стилните кралски особи. Наскоро тя привлече всички погледи върху себе си с изчистената си и класическа визия.

Кралица Летисия заложи на една от любимите си марки - Massimo Dutti - за събитието: плисираната пола, която сме виждали и друг път. Майката на две деца комбинира сивата вълнена асиметрична пола на Massimo Dutti с бяла риза и чанта Carolina Herrera за събитие в Логроньо. Още едно доказателство, че кралската особа обича да носи отново дрехите, които вече притежава в гардероба си, без значение, че може да си позволи най-новото от света на модата на една ръка разстояние.

 

Що се отнася до косата и грима на кралица Летисия, косата й е оформена на къдрици, а гримът – минимален и близък до естествения вид.

Добре знаем, че 49-годишната кралица Летисия не се страхува да грее в по-ярки цветове, включително и различните нюанси на розовото, за които сме ви разказвали. Този път тя избра класиката, а попадението й е точно в десетката. А ние разполагаме с още един повод за вдъхновение да съчетаем онези основни неща, които всички имаме в гардероба си и да се чувстваме максимално удобно и същевременно елегантно в ежедневието.

Крал Фелипе и кралица Летисия - най-елегантните испанци за 2021г.