Звезди

Любовни истории в снимки Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Любов, която устоява на всичко - така бихме определили връзката на Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс.

Любовни истории в снимки Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс присъстват на прожекцията на "Jeanne du Barry" и червения килим на церемонията по откриването на 76-ия годишен филмов фестивал в Кан в Palais des Festivals на 16 май 2023 г. в Кан, Франция. (Снимка: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images)

Любов, която устоява на всичко - така бихме определили връзката на Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс. Актридата за първи път привлича вниманието на Дъглас като с ролята си в „Маската на Зоро“, а когато двамата се срещат на филмовия фестивал в Довил през 1998 г., той урежда среща между двамата. Тогава тя е само на 29, а Майкъл с 25 години по-възрастен от нея - на 54.

Двамата се сгодяват на романтично новогодишно пътуване до Аспен, Колорадо, през декември 1999 г. и само няколко месеца по-късно първата бременност вече е факт. Синът им Дилън Дъглас се ражда на 8 август 2000 г.

Новите родители направиха връзката официална с пищна сватбена церемония в хотел Plaza в Ню Йорк на 18 ноември 2000 г. На тържеството присъстваха бебето Дилън, по-големият син на Дъглас Камерън от първия му брак и гости на знаменитости като Брад Пит, Том Ханкс и Упи Голдбърг.

„Спомням си, че хората казваха: „Когато ти си на 50, той ще стане на 75“. Е, това е само математика“,споделя тя в интервю за Daily Telegraph през 2022 г. Ние се уважаваме и никога не чувствам, че той е с 25 години по-възрастен от мен."

Бракът сработва, защото въпреки кратката раздяла, двамата продължават да са заедно и изглеждат по-щастливи отвсякога. Те дори са родени на една дата - 25 септември. Съдбата просто ги е събрала. Ето някои от най-сладките им снимки заедно, които доказват колко много се обичат. Вижте галерията ни.