Звезди

Любовни истории в снимки - Никол Кидман и Кийт Ърбън

„Иска ми се да можех да го срещна много по-рано" - споделя актрисата.

Любовни истории в снимки - Никол Кидман и Кийт Ърбън

Кийт Ърбан и Никол Кидман присъстват на специална прожекция на „Expats“ в Palace Verona на 20 декември 2023 г. в Сидни, Нов Южен Уелс. (Снимка от Дон Арнолд/WireImage)

Кийт Ърбан и Никол Кидман поставиха високо летвата за холивудските връзки, като техните любовни моменти карат хората да завиждат. Двойката често публикува сладки снимки в Instagram, на които двамата са прегърнати и видимо щастливи да са заедно. През годините Никол Кидман и Кийт Ърбън са публикували безброй доказателства за любовта си.

Откакто сключиха брак в St Patrick’s Estate в Сидни през 2006 г., двойката се сдоби и с две дъщери - Сънди Роуз и Фейт Маргарет. Като сплотено четиричленно семейство, Кийт и Никол признаха, че единственото им съжаление е, че пътищата им не са се пресекли по-рано.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicole Kidman (@nicolekidman)

„Иска ми се да можех да го срещна много по-рано и да имам много повече деца с него, но не го направих“, казва Никол пред Vogue. „Искам да кажа, че ако можех да имам още две деца от него, това щеше да е просто великолепно.“ И чувството е споделено от Кийт, който описва актрисата като „невероятна съпруга и майка“, която също така е негов „най-добър приятел“.

Разгледайте галерията ни с невероятно сладки снимки на двамата заедно.