Звезди

Мадона сподели мила семейна снимка с децата си

„За какво съм благодарна“, написа поп иконата под кадъра с 6-те си деца

Мадона сподели мила семейна снимка с децата си

<p>Мадона гледа двубоя в средна категория между Крис Вайдман от Съединените щати и Йоел Ромеро от Куба по време на събитието UFC 205 в Медисън Скуеър Гардън (Снимка от Jeff Bottari /Zuffa LLC/Zuffa LLC чрез Getty Images)</p>

Провокативната и скандална Мадона има и друго лице. Показва ни го на серия от снимки, споделени в Instagram профила ѝ, на които е с 6-те си деца. Денят на благодарността определено е бил семеен празник в дома на 64-годишната поп икона  тя с радост сподели тази емоция с почитателите си.

Мадона сподели снимка, на която е заобиколена от децата си Лурдес „Лола“ Леон, 26, Роко Ричи, 22, и осиновените - Дейвид Банда, 17, Мърси Джеймс, 16, и 10-годишните близначки Стела и Естере. „Това, за което съм благодарна...“ написа Мадона към кадъра.

 

Празничната публикация на Мадона беше посрещната с коментари от нейни известни приятели - „прекрасно семейство“, написа музикантът Дипло. Актрисата Деби Мазар и дизаайнерите Зак Позен и Рикардо Тиши се включиха в коментарите, за да споделят емотикони.

Въпреки че не пропуска повод да сподели в профилите си в социалните мрежи подробности от активностите на децата си, от много време Мадона не бе публикувала кадри на семейството си в пълен състав. Вижте и останалите снимки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)