Звезди

Марго Роби е шокирана от любовта на феновете към "Барби"

Филмът е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят

Марго Роби е шокирана от любовта на феновете към "Барби"

Снимка: Getty Images
Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Австралийската актриса Марго Роби заяви, че е озадачена от любовта, която феновете показват към филма „Барби“ в навечерието на излизането му в киносалоните следващата седмица, съобщи Ройтерс.

Роби, която играе главната роля и участва в продуцирането на дългоочаквания филм за известната кукла на компания „Мател“, рекламира продукцията из целия свят, облечена в тоалети, които препращат към дрехите на героинята й.

„Знаех колко развълнувани бяхме да споделим този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това вълнение, но някак си то се върна към нас с толкова много ентусиазъм и вълнение, че дори съм шокирана, много шокирана“, каза Роби пред Ройтерс на световната премиера на филма в Лос Анджелис в неделя.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @offdutyrunway

Във филма Барби живее в идилия в Барбиленд заедно със своя приятел Кен ( Райън Гослинг), докато един ден не й хрумват по-мрачни мисли. Тя открива, че онзи, който е играл с куклата в реалния живот, е причинил промени в нейния собствен свят – така Барби и Кен решават да отидат в реалността, за да оправят ситуацията, като в процеса научават повече за самите себе си.

В трейлъра на филма се казва, че „Барби“ е за тези, които я обичат, както и за онези, които я мразят.

„Този филм е като увеселителен парк. Има различни атракции за всички, така че мисля, че всеки може да изпита свое собствено преживяване и в това е красотата му“, каза Гослинг.

В „Барби“ участват кукли от всякакви размери, етноси и професии. По думите на режисьорката на продукцията Грета Геруиг всяка кукла Барби е различна.

„Искахме всяка една от тях да бъде суперзвезда – както когато получите перфектната Барби или Кен в кутия и те живеят в собственото си перфектно шоу. Така че винаги осветяхме всеки човек поотделно по перфектния начин във всеки кадър, защото всеки живее в светлината на собствените си прожектори“, обясни тя.

 

12 бюджетни вдъхновения от мрежестата рокля на Дуа Липа