Звезди

Мария Бакалова като Ивана Тръмп в филм за бившия американски президент

Тя ще си партнира със звездата на Marvel Себастиан Стан и Джеръми Стронг от хитовия сериал "Наследници"

Мария Бакалова като Ивана Тръмп в филм за бившия американски президент

<strong>Мария Бакалова в Armani Priv&eacute;</strong><br /> <br /> снимка: Instagram @mariabakalovaofficial

Номинираната за "Оскар" българска актрика Мария Бакалова ще има водеща роля в биографичен филм за бившия американски президент Доналд Тръмп, съобщава "Гардиън". Тя ще си партнира със звездата на Marvel Себастиан Стан и Джеръми Стронг ("Наследници").

Мария Бакалова ще влезе в ролята на Ивана Тръмп, първата му съпруга, а Себастиан Стан ще влезе в образа на 45-ия американски президент. 

Работата по филма на иранския режисьор Али Абаси започва тази седмица. Сценарист на биографичната продукция е журналистът и писател Гейбриъл Шърман. Неговата книга The Loudest Voice in the Room за основателя на Fox News беше адаптирана в минисериал през 2019 г.

The Apprentice се описва като разказ за властта и амбицията в свят на поквара и измама. Действието се развива през 70-те и 80-те години на миналия век. Филмът проследява как Тръмп става магнат и как се изграждат отношенията му с Рой Кон - адвокат със спорна репутация, превърнал се в негов ментор, в чиято роля очакваме да видим Джеръми Стронг, който получи трета номинация за награда "Еми" за образа на Кендъл Рой в "Наследници".

 

Погребението на Ивана Тръмп събра цялото семейство