Звезди

Мария Бакалова с главна роля в нов филм

Нещо предстоящо

Мария Бакалова с главна роля в нов филм

снимка: Instagram @mariabakalovaofficial

Докато Мария Бакалова все още е в Лондон, където се снима във филма на Джъд Аптоу – The Bubble, беше обявено, че тя ще е една от звездите в нов трилър – Bodies, Bodies, Bodies, в който ще си партнира с Амандла Стенберг и Пийт Дейвидсън. Сюжетът все още се пази в тайна, но се предполага, че ще бъде свързан с поредица от убийства и ще бъде на границата между трилър и ужаси. Режисурата ще бъде поверена на Халина Рейн, а продуценти са A24, които стоят зад създаването на „Лейди Бърд“ и сериала „Еуфория“.

“Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия проект, в който ще се включа. А24, благодаря, Халина Рейн, за мен ще бъде чест да работя с теб“, написа Мария в профила си в Инстаграм.

От Deadline припомнят, че тя звездата на 24-годишната актриса изгрява с ролята й в „Борат 2“, което й донесе множество награди, както и престижната номинация за „Оскар“ за поддържаща женска роля. В Bodies, Bodies, Bodies обаче на Мария ще бъде отредена главна роля.

Амандла Стенберг пък привлече вниманието на публиката в „Игрите на глада“, а участието й в The Hate U Give й донесе номинациите за наградите NAACP Image Award и Critics 'Choice. Преговорите с двете актриси е продължил няколко месеца, докато окончателно бъдат сключени договорите, а продуцентската компания разчита много на кастинга си за бъдещия успех на филма.

 

Мария Бакалова със специално интервю и фотосесия за GQ