Звезди

Машин Гън Кели и Меган Фокс са в България, но май не като двойка

Те посетиха страната ни и през 2020 година, когато Меган снимаше друг филм.

Машин Гън Кели и Меган Фокс са в България, но май не като двойка

Снимка: Getty / Jason Kempin

Машин Гън Кели, подобно на половинката си Меган Фокс, явно доста хареса България, защото отново е на родна земя. Той издаде това чрез поредица от сторита, на които е отбелязал локацията си.

Предполага се, че музикантът е тук заедно със своята половинка актрисата и модел Меган Фокс, която ще участва в научно-фантастичния трилър Subservience от Angel Has Fallen, заедно с Микеле Мороне, известен с с ролята си във филма „365 дни“. Снимките са започнали на 7 януари в българското филмово студио "Ню Бояна"

В една от публикациите на Машин Гън Кели се вижда как пийва нещо, което силно прилича на ракия и се татуира в популярно столично тату студио.

 Те посетика страната ни и през 2020 година, когато Меган снимаше друг филм. Актрисата бе у нас за заснемането на филма „Till Death“, чиито снимки се случваха отново в „Ню Бояна“.

В края на 2022 година в интернет пространството тръгна слух, че Меган Фокс и Машин Гън Кели са се разделили, а причината е, че тя не носи годежния си пръстен.

Скоро Меган постна няколко селфита в Instagram. На повечето от тях звездата позира с червена пухеста и черен потник с голямо деколте. Тя носи огърлици и пръстени, но почитателите й забелязват, че годежният пръстен, който Меган получи от Машин Гън, липсва.

 В допълнение актрисата пусна още един пост, с който обяви, че си търси приятелка. Визитата на музиканта в България, докато тя снима тук, ни кара да мислим, че те все още са заедно.