Звезди

Непоказвани снимки на принц Филип

В ролята на баща, дядо и прадядо

Непоказвани снимки на принц Филип

Снимка: Instagram @theroyalfamily

Кралското семейство продължава да отдава почит на херцога на Единбург, който почина на 99-годишна възраст. След емоционалните постове на Хари и Уилям, в официалните профили на семейството в социалните мрежи бяха споделени непоказвани досега снимки с принц Филип, които го представят в ролята му на баща, дядо и прадядо.

Херцогът и херцогинята на Кеймбриджът публикуваха кадър от Балморал през 2015 г., на който принц Уилям е хванал за ръка принц Джордж, Кейт държи в ръце новородената принцеса Шарлот, а между тях са кралица Елизабет II и херцога на Единбург.

Доста по-трогателна обаче е снимката, направена от самата Кейт Мидълтън, на която кралицата и принц Филип позират със седем от техните внуци и правнуци. Докато Нейно величество е гушнала принц Луи на ръце, а от двете й страни са принц Джордж и принцеса Шарлот, принц Филип е заобиколен от Савана и Айла Филипс, както и от Миа и Лена Тиндал.

Принц Чарлз пък публикува снимка, на която е със своя баща по време на поло мач през 1966 г., както и кадър на херцога на Единбург, който присъства на сватбата на Кейт и Уилям в Уестминстърското абатство през 2011 г.

Погребението на принц Филип ще се състои на 17 април в параклиса "Сейнт Джордж", Уиндзор.

 

Протоколът след смъртта на принц Филип