Звезди

Новите мемоари на Бритни Спиърс казват всичко

Книгата се фокусира върху кариерата и личния живот на звездата преди, по време и след попечителството на баща й

Новите мемоари на Бритни Спиърс казват всичко

Бритни Спиърс 
Снимка: The Straits Times

Бритни Спиърс потвърди, че е в процес на писане на нова книга със своите допълнени мемоари, в които този път ще разкаже всичко. Певицата сподели новината в пост в Instagram в понеделник вечер. Тя уточни, че новите мемоари ще съдържат болезнени събития от живота й, които тя досега не е могла да разкрие напълно.

През ноември 2021 г. съдия прекрати законното попечителство на бащата на Бритни Спиърс, с което той контролираше много аспекти от живота на певицата. И това продължи повече от 10 г.

Спиърс беше поставена в ситуация, в която не можеше да взима самостоятелни решения за себе си, включително за парите, децата, действията си, покупките си. До това съдебно решение се стигна след 2008 г, когато поп иконата на 90-те беше в тежка криза на психичното здраве. Противоречивата присъда даде власт на Джейми Спиърс, като му позволи да контролира въпроси за кариерата и личния живот на дъщеря му. В това число дали и кога Бритни Спиърс да посещава синовете си, които вече са тийнейджъри, и дали може да се омъжи повторно.

Бритни не разкри кога се очаква новата й книга да излезе от печат, но през февруари издателската къща Page Six съобщи, че е постигнала сделка за $15 млн. долара за новите мемоари на певицата. В тях обаче трябва да се опишат всички неописани досега моменти от живота, кариерата и връзката със семейството й по време и след попечителството.

Спиърс сподели, че процесът на писане на книгата е бил терапевтичен, въпреки че е било трудно да се върне към минали събития. Звездата обаче се нахвърли и срещу майка си и сестра си, които обвини, че са си позволили да издадат свои книги, докато певицата не е имала право да изпие и едно кафе в колата си - цитат от нейни реплики.

Бритни съди сестра си, след като Джейми Лин се появи в тв шоуто Good Morning America, за да популяризира книгата си - Things I Should Have Said. Тя описва собствената си житейска история, включително почти фаталния инцидент на малката й дъщеря през 2017 г., връзката й с Бритни и ролята, която изигра в противоречивото попечителство на Джейми Спиърс. 

 

Още за Бритни, вижте тук: