Звезди

От „Короната“ търсят актриса за ролята на Кейт Мидълтън

Сезон 5 на „Короната“ ще се излъчи през ноември, като нов актьорски състав ще поеме щафетата, за да надникне към кралското семейство през 1990-те.

От „Короната“ търсят актриса за ролята на Кейт Мидълтън

Снимка: Jeff Gilbert-WPA Pool/Getty Images

Ако сте почитатели на „Короната“, то тогава имаме новини. От сериала са обявили кастинг за актриса, която да изиграе младата Кейт Мидълтън. „Това е наистина значима роля в тази награждавана драма и търсим силна визуална прилика", пишат от “Variety”.

Към обявата има и няколко снимки на Мидълтън от началото на 2000-та година. Кастингите ни дават известна представа за какво може да очакваме от сезон 5, който ще бъде заснет в Обединеното кралство този август. Макар продуцентите да не разкриват сюжетните линии предварително, вероятно става дума за самото начало през 2001 г., когато 19-годишният принц Уилям започва да учи в Университета на „Сейнт Андрю“в Шотландия, където се среща с бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън. Уилям осъзнава за първи път, че Мидълтън е жената за него, след като тя дефилира на модно ревю, облечена в черна рокля на студентско модно ревю, припомнят от “Variety”.

Сезон 5 на „Короната“ ще се излъчи през ноември, като нов актьорски състав ще поеме щафетата, за да ни позволи да надникнем към кралското семейство през 1990-те. Предстои да видим Имелда Стонтън като кралица Елизабет, Джонатан Прайс като принц Филип, Лесли Манвил в ролята на принцеса Маргарет, Доминик Уест като принц Чарлз, Елизабет Дебики като принцеса Даяна и Оливия Уилямс като Камила Паркър Боулс. Джони Лий Милър пък ще изиграе бившия британски премиер Джон Мейджър.

 

Кейт Мидълтън за родителството по време на локдаун