Звезди

Принц Хари и Меган Маркъл работят по филми, сериали и "куп проекти" за Netflix

Договорът им с платформата ще изтече скоро

Принц Хари и Меган Маркъл работят по филми, сериали и "куп проекти" за Netflix

Снимка: Harpo Productions/Joe Pugliese via Getty Images

Хари и Меган работят по филми, телевизионни сериали и други предавания в Netflix. Въпреки спекулациите за приключването на сделката на двойката с Netflix (на стойност 80 млн. британски лири), главният директор по съдържанието на компанията обяви, че принц  Хари и Меган Маркъл работят по "куп проекти" по време на събитие за предварителното представяне на съдържанието на Netflix за 2024 г. 

Двамата подготвят филм, сценарий за сериал и друго съдържание за платформата, съобщава Deadline.

През лятото на миналата година Archewell Productions придоби екранните права върху романа на Карли Форчън  „Запознай се с мен при езерото“, за да го превърне във филм. Това е романтичен роман, базиран на историята на двама души, които се влюбват един в друг в 30-те си години - подобно на самите херцог и херцогиня на Съсекс. В него се разказва и за травмата, с която се сблъсква единият герой, който е загубил родител в автомобилна катастрофа като дете, и обхваща сходни теми с тези от живота на принца, включително употребата на алкохол и наркотици, за които Хари сподели подробно в своите мемоари Spare. Засягат и се теми като предизвикателствата за психичното и родилната депресия. 

Deadline разкри, че работят и върху анимационен сериал, Pearl, който е създаден от Меган, но той е бил спрян през 2022 г.

Хари и Меган вече пуснаха редица проекти по Netflix - документалният сериал на Хари и Меган със същото име се появи в платформата през 2022 г., показвайки личен поглед към  ключови моменти от съвместния живот на двойката – включително деня, в който двамата се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство. Те също така създадоха Live To Lead, който разказа историите на лидери и активисти от различни сфери, които са променили света - като  Грета Тунберг и Глория Стеймън. А в края на миналата година в платформата беше пуснат документалният филм Harry's Heart of Invictus също беше пуснат в Netflix миналата година.  

 

Херцогинята на Съсекс се завърна в Холивуд

Принц Хари и Меган Маркъл работят по филми, сериали и "куп проекти" за Netflix