Звезди

Първи снимки на Марго Роби в ролята на Барби

“Игрите с куклите Барби учат момиченцата на увереност, любопитство и умение за общуване по пътя на личното им себепознаване. В 60-годишната си история Барби е помогнала на децата да си представят себе си в амбициозни роли – от принцеса до президент. За мен е чест да изпълня таз роля във филм, който със сигурност ще окаже позитивно влияние върху децата и публиката им по целия свят", казва още Марго Роби.

Първи снимки на Марго Роби в ролята на Барби

снимка: Warner Bros

Скоро предстои да видим Марго Роби в ролята на „Барби“. Тя ще паркира своя розов кабриолет в кината на 21 юли 2023 г. А вече разполагаме и с първи снимки на актрисата в ролята й на куклата Барби.

Миналата година Роби сподели, че поемането на ролята й идва "с голяма багаж и известна носталгия“.

" Когато хората чуят „Барби“ и си мислят, че знаят какъв ще бъде този филм, а шом разберат, че Грета Геруиг го пише и режисира, и си казват, че може би ще го харесат", казва актрисата. 

“Игрите с куклите Барби учат момиченцата на увереност, любопитство и умение за общуване по пътя на личното им себепознаване. В 60-годишната си история Барби е помогнала на децата да си представят себе си в амбициозни роли – от принцеса до президент. За мен е чест да изпълня таз роля във филм, който със сигурност ще окаже позитивно влияние върху децата и публиката им по целия свят", допълва актрисата.

Ако вече сте отписали филма и ви се струва, че това е поредното творческо безсилие на Холивуд, ще ви кажем, че ви разбираме напълно, но бихме ви посъветвали да му хвърлите по едно око. Дори само заради зведното присъствие на Роби и блестяшите й роли във „Вълкът от Уолстрийт“ и „Имало едно време в Холивуд“.

Освен това съзвездието от актьори – Райън Гослинг, Кейт Маккинън, Александра Шип, Америка Ферера, Симу Лиу, Хари Неф и Уил Феръл ни дава обещание, че филмът ще има с какво да привлече вниманието ни, пишат от "Variety".

Любопитното е, че Роби заяви, че ще видим нещо наистина различно в образа на най-популярната кукла в света. Тайно се надяваме филмът да ни даде по-различна гледна точка към външния вид на Барби и ценностите, които образът й създава в представите на всяко малко момиче.

Назаем от стила на Марго Роби: 9 шопинг находки