Звезди

Рене Зелуегър иска отново да играе Бриджит Джоунс

Ако Рене все пак ни липсва, можем да я гледаме в „The Thing About Pam“, който излезе миналия месец по кината.

Рене Зелуегър иска отново да играе Бриджит Джоунс

снимка: 92nd Annual Academy Awards - Press Room/ Getty

Преди време Рене Зелуегър сподели, че една от героините, които е изиграла преди доста години, се е превърнала в другото й Аз. Става дума именно за Бриджит Джоунс от романтичната комедия. Все пак тази роля във филма и продължението му „Бриджит Джоунс: На ръба на разума“ я направиха звезда.

С днешна дата в шоуто на Sirium XM "The Jess Cagle Show", двукратната носителка на „Оскар“ Рене Зелуегър каза, че би приела отново да влезе в кожата на емблематичната Бриджит Джоунс. На въпроса дали има шанс за ново продължение на лентата, тя отговори: "Надявам се. Искам да кажа, забавно е, тя носи добро настроение. Харесва ми да съм в нейните обувки."

 

Зелуегър за първи път се превъплъщава в героинята през 2001 г. в „Дневникът на Бриджит Джоунс“, а ролята носи на актрисата първата й номинация за „Оскар“ през 2002 г.

"Намирам я за особено симпатична. Обичам я. И мисля, че е наистина рядка възможност да проследим дадена героиня през различни етапи от живота й. По начин, който намираме за близък, защото в същото време съпоставяме нашия собствен житейски опит. Авторката Хелън Филдинг все пак написа и друга книга", казва актрисата.

А дотогава - ако Рене все пак ви липсва, можете да я гледате в „The Thing About Pam“, който излезе миналия месец по кината.

6 идеи какво да гледаме след „Бриджъртън“