Звезди

Риана се завръща на сцената

Моментът, който чакахме толкова!

Риана се завръща на сцената

Снимка: Инстаграм/@badgalriri

Моментът, който чакахме толкова! След години молитви от страна на феновете най-сетне се завръща на сцената. Тя ще има централна роля в шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол Супербоул през февруари следващата година.

Изпълнителката, която отказа да участва в спектакъла на Супербоул 2019 г. в знак на солидарност с куотърбека и активист за граждански права Колин Каперник, ще бъде хедлайнер на Super Bowl 2023 г., съобщи Националната футболна лига (НФЛ). След отказа на Риана през 2019 г. хедлайнер на шоуто стана група "Марун 5". 

Певицата публикува в Инстаграм изображение на протегната ръка, която държи топка на НФЛ. 

 

 

"Риана е талант на своето поколение, жена със скромно начало, която надминава очакванията на всяка крачка. Човек, роден на малкия остров Барбадос, който се превърна в един от най-изявените артисти в историята. Човек, успял да се изгради сам в бизнеса и развлеченията", се посочва в изявлението, направено от Джей-Зи, чиято компания "Рок нейшън" е изпълнителен продуцент на шоуто. 

Супербоул ще се играе на стадион "Стейт Фарм" в Глендейл, Аризона, на 12 февруари. "След като години наред "Pepsi" беше спонсор на шоуто, предстоящото му издание ще бъде спонсорирано от "Apple Music".