Звезди

Рут Колева - част от каталога на Warner Music

Нов връх в кариерата на изпълнителката

Рут Колева - част от каталога на Warner Music

Снимка: личен архив / Facebook / Ruth Koléva

Рут Колева бележи пореден връх в своята кариера. Тя вече е част от каталога на „Warner Music“. Новината съобщи самата тя в личния си профил във Фейсбук, докато е в Лондон. Това се случва дни преди официалната премиера на новото й парче "Superpower", с което поставя началото на нещо супер вълнуващо за нея.

Постът гласи: 

"OK, boys and girls. Ето и голямата новина - аз съм вече артист на Warner Music! Мислех поне 100 начина да го обявя в последния месец и половина, защото това е 1. Огромно признание, 2. Невероятна възможност, 3. Надежда да се отворят вратите и за други артисти от България, но думите някак не ми стигат да изкажа колко съм щастлива, благодарна и окуражена.

Животът е забавно нещо, наистина. Никога не е твърде късно и понякога всичко е в твоите ръце и твоята вяра, че вървиш в правилната посока (макар масата да се опитва да те убеди в обратното). Аз пораснах, научих толкова много неща и продължавам напред (по овенски и като спортистите, защото баща ми така ме е научил).

Хубаво е, красиво е, когато всичко това (усилия, идеи и труд) се забелязва. И разбира се, огромен принос за този успех имат екипът на Орфей Мюзик, които са лицензиант на Warner за България и които работиха с мен и до мен в последните (почти 2) години с уважение, разбиране, подкрепа, страст и вкус към музиката. Да не пропусна и хората и екипите зад “Salty”, “Wassup”, “Kiss my attitude”, “Moving on” - този успех е и ваша заслуга.

The best is yet to come. Обич за вас и не се отказвайте от мечтите си."

По-рано тази година видеото към песента на Рут Колева Kiss My Attitude, бе в официалната селекция на най-авторитетните видео награди в Европа Berlin Music Video Awards. 

 

Рут Колева – за момичетата без етикети