Звезди

Ще се "бракува" ли Кристен Стюарт?

Актрисата планира да предложи брак на приятелката си

Ще се "бракува" ли Кристен Стюарт?

Снимка: Alexi Lubomirski @Harper's Bazaar

Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на Бела в „Здрач“, а любовта между нея и екранния й партньор Робърт Патинсън се пренесе извън снимачната площадка, личният й свят стана по-интересен за медиите, отколкото кариерата й. Когато се разделиха през 2013 г., името на Стюарт започна да се свързва с модела Стела Максуел и изпълнителката Сейнт Винсент, което я направи още по-дискретна относно избора й на партньор.

Кристен не обича етикетите, въпреки че по време на гостуването си в комедийното шоу Saturday Night Life на шега определя себе си като "толкова гей, пич". В началото на годината младата актриса от новата версия на "Ангелите на Чарли" се разхождаше за ръка с модната блогърка Сара Динкин, въпреки че доброжелатели, загрижени за кариерата й, я предупреждават да не държи за ръка приятелката си. През лятото обаче Кристен започна да се появява в медиите със сценаристката Дилън Майър. Двете се познават от 6 години, но изглежда романсът между тях разцъфва едва наскоро

Въпреки това обаче по всичко личи, че нещата са сериозни. Това споделя и Кристен с радиоводещия Хауърд Стърн – той задава въпроса: "Ще предложиш ли (брак)?", а актрисата заявява: "Абсолютно". Вълнението в гласа й е заразно, когато казва, че й се иска да подходи разумно, но не може да чака повече: "Мисля, че хубавите неща се случват бързо".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Как и кога точно планира да предложи, Кристен запазва в тайна. "Не мога да ти кажа сега, защото тя ще разбере", отговаря на въпросите на радиоводещия. Въпреки че самото предложение ще бъде изненада, двете вече са говорили за брак. Кристен разказва и за първия път, в който е казала на Дилън, че я обича: "(...) беше много късно, бяхме в някакъв скапан бар, приятелите й бяха там, все тая, те си излязоха и аз просто казах: "О, човече, толкова съм влюбена в теб, по дяволите". Това беше"

След толкова раздели и събирания с модели и певици Кристен заслужава спокойствието на семейното щастие, затова с нетърпение очакваме да прочетем новината за сватбата й с Дилън Майър.   

 

Други са необвързани: Ема Уотсън – щастлива да е сингъл