Звезди

Тимъти Шаламе и първата самостоятелна мъжка корица на Vogue

Той е млад актьор на върха на ранната си кариера, който напомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, но част от новото поколение, което разрушава старомодните представи за мъжествеността като нещо естествено.

Тимъти Шаламе и първата самостоятелна мъжка корица на Vogue

Снимка: Steven Meisel / Vogue UK

Тимъти Шаламе е въплъщението на съвременния мъж като актьор и като личност. 26-годишната звезда се радва на главоломна слава и е на върха на Холивуд през последните години. От номинация за Оскар за “Назови ме с твоето име” през 2018 г., през боксофис доминацията на “Дюн през 2021 г., та чак до неговото сърцераздирателно изпълнение в предстоящия “Bones & All “на Лука Гуаданино. 

През това време всички се влюбихме в него. Той е млад актьор на върха на ранната си кариера, който напомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, но част от новото поколение, което разрушава старомодните представи за мъжествеността като нещо естествено. Всички познаваме онази спокойна фигура, която безпроблемно покорява модните тенденции и печели сърцата на всички, но какво се крие зад нея?

Именно за живота извън тази красива картина и за предизвикателствата на кварталния живот ще може да прочетем и в новия брой на Vogue UK, в който той е първият мъж, в цялата история на модната библия, който е заставал на корицата и то соло.

 

Това е съвсем естествено, поради естеството на своята нефилтрирана автентичност и заради факта, че води тиха революция в модата, изкуствата и знаменитостите.  Новият брой на Vogue UK  излиза на 20-ти септември и ние нямаме търпение да се потопим в света на Тимъти.

 

 

Какво свързва Боб Дилън и Тимъти Шаламе?