Звезди

Три страхотни изпълнения на Владимир Зомбори в "Като две капки вода"

Междувременно и bTV, и NOVA обявиха нови проекти

Три страхотни изпълнения на Владимир Зомбори в "Като две капки вода"

Снимка: Facebook / Като две капки вода

През последните седмици и двете части национални телевизии обявиха нови проекти, с които ще се опитат да привлекат аудитория.

Ново за България приключенско риалити  – "Островът на 100-те гривни", по лиценз на Talpa Studios – с водещ Александър Сано се очаква по bTV,  а по NOVA ще гледаме "Скрита самоличност", също ново за нас шоу. В него участниците ще трябва да познаят професиите, хобитата или други интересни моменти от биографиите на 8 души със скрита самоличност, водещ ще бъде актьорът Герасим Георгиев-Геро. 

Междувременно обаче 12-ият сезон на “Като две капки вода” по NOVA, продължава да вълнува зрителите със страхотните имитации, които участниците представят на сцената на шоуто, което определено се отличава с позитивния тон и доброто настроение, което носи.  

В поредния епизод видяхме и едно от най-впечатляващите изпълнения досега – Владимир Зомбори изправи на крака журито, публиката и участниците и спечели и одобрението на зрителите с имитация на Краля на попа – Майкъл Джексън. Вълнуващото и много емоционално изпълнение на Earth Song се нареди сред най-добрите превъплъщения в историята на шоуто.

Вижте го тук!

И още две негови имитации!

Като Кейти Пери...

И като Адел.