Звезди

Уил Смит и съпругата му заминаха на спасително пътуване

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит имат брак от 1997 г. и две деца - Джейдън на 23 г. и дъщеря Уилоу

Уил Смит и съпругата му заминаха на спасително пътуване

Снимка: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Джейда Пинкет Смит е настояла съпругът й Уил Смит и тя да се оттеглят на планирана почивка в Мумбай, Индия след скандалната церемония по раздаване на Оскарите. Тогава Смит удари шамар на Крис Рок, след неуместна шега за късо постиганата глава на Пинкет Смит. Семейство Смит замина на далечното пътуване въпреки колебанията си дали да не се оттеглят за известно време от общественото внимание. Джейда обаче е настояла да заминат, тъй като е имала нужда да се откъсне от всекидневието, а Уил Смит да се отърси от ситуацията, която забърка само за миг изпускане на нервите.

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит имат брак от 1997 г. и две деца - Джейдън на 23 г. и дъщеря Уилоу. Двамата съобщиха, че имат проблеми в отношенията си имат нужда от време, за да възстановят и семейния климат, и обществения си имидж, отбелязва US Weekly.

След плесницата на Уил Смит от преди месец, актьорът подаде оставка от Академията за филмови изкуства и науки и се извини на Крис Рос, академията и феновете му.

Той каза: „Действията ми на 94-та церемония по връчването на наградите „Оскар“ бяха шокиращи, болезнени и непростими. Списъкът на тези, които нараних, е дълъг и включва Крис, семейството му, много от моите скъпи приятели и близки, всички присъстващи, и световната публика, както и тази у нас. Предадох доверието на Академията."

По-късно звездата от „Лоши момчета“ получи забрана да присъства на наградите „Оскар“ за следващите 10 години, а кариерата му е в застой, след като всички филмови компании поне засега се въздържат да пускат вече заснетите филми с него и да го ангажират за нови проекти.

Какво означаваше косата за Джейда Пинкет Смит: