Звезди

Вдъхновение от дома на Аштън Къчър и Мила Кунис

„Желанието ни беше къщата да изглежда като стара плевня, нещо, което е било тук от десетилетия, което след това е било превърнато в къща. Същевременно обаче беше важно да изглежда модерно и актуално“, уточнява Къчър.

Обичаме от време на време да обръщаме поглед към популярни личности, които имат свой собствен стил. Именно такова е семейството на Мила Кунис и Аштън Къчър.

Разказахме ви, че те не останаха безразлични към случващото се в Украйна и обявиха подкрепата си. Двойката дари 3 милиона долара за хуманитарна помощ, като подкрепата ще бъде насочена към Flexport.org и Airbnb.org, две организации, които активно работят на терен, като предоставят незабавна помощ на тези, които имат най-голяма нужда от нея.

Днес отправяме поглед към техния дом, който те широко отварят пред „Architectural Digest” и установяваме, че социалната и екологичната им ангажираност се оглеждат във всеки един добре премислен детайл.

„Искахме дом, а не имение“, казва Кунис, като описва къщата им.

Всичко е създадено така, че да е максимално близко до природата.

„Желанието ни беше къщата да изглежда като стара плевня, нещо, което е било тук от десетилетия, което след това е било превърнато в къща. Същевременно обаче беше важно да изглежда модерно и актуално“, уточнява Къчър.

„Да вдигнеш къща от основите никак не е лесно. Или постигаш невероятен резултат или всичко отива по дяволите“, казва Кунис

Aрхитектът Хауърд Бейкън от Backen & Gillam Architects и интериорния дизайнер Вики Чарлз от „Charles & Co“ се заемат да им помогнат да осъществят идеите си

За семейството Бейкън казва: „Аштън и Мила са двама от най-интелогентните и любознателни хора, с които сме работили. Говорихме за всичко - от размерите на гредите до детайлите на напречните подпори и връзките на дървените дъски и бетона. Това не са разговорите, които водим с всеки клиент. Те бяха там с нас като истински членове на дизайнерския екип, за всяка стъпка от този дълъг и сложен процес“, казва архитектът.

 

„Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която консумират и водата, която пият. Идеалите за устойчивост и възобновяващо земеделие не са просто абстрактни концепции за тях“, твърди Бейкън.

Мила беше бременна с първото им дете, когато започнахме това приключение. Прекарахме месеци в търсене на материали и цветове, за да намерим правилния визуален език. Нашите разговори бяха не само за земята и архитектурата, но и за бъдещето на тяхното семейство“, спомня си Чарлз.

„За да почувствате спокойствие в едно пространство, всичко трябва да е в ред“, убеден е Къчър. „Ако светът около вас не е в ред, е трудно да подредите това, което се случва в мозъка ви. Когато сме у дома, светът просто има смисъл.

А ние сме сигурни, че дори за звезди от техния ранг няма по-сладко удоволствие от задушевна вечер, прекарана заедно със семейството! Представяме ви близък поглед към дома, създаден с любов до най-малкия детайл, както и с мисъл към заобикалящата ни околна среда, в галерията!

Мила Кунис и Аштън Къчър даряват 3 млн. долара за Украйна