Звезди

Хари Стайлс с награда за ролята си на гей полицай

Хари Стайлс с награда за ролята си на гей полицай

Хари Стайлс с траурната лентичка в памет на Каролина Флак
Снимка: Gareth Cattermole/gettyImages 

Хари Стайлс тихо преминава от музика към актьорство с няколко, чудесно изиграни, роли във филми. Докато излизането на екран на  Don't Worry Darling е съпроводено от скандал, другият му филм - My Policeman е натоварен с любопитство и очакване. My Policeman наскоро се появи на Международен филмов фестивал в Торонто (TIFF), където Хари Стайлс спечели първата си награда за актьорско майсторство.

My Policeman е предстояща романтична драма от Amazon Studios, режисирана от Майкъл Грандидж.  Хари Стайлс в ролята на гей полицай Том Бърджис, който е женен за училищна учителка (Ема Корин), като същевременно е в тайна любовна афера с куратор на музей (Дейвид Доусън). Развиваща се през 1950 г. в Брайтън, Англия, тайната връзка на Том може да създаде  проблеми в общество, където не се гледа с добро око на такива отношения.

My Policeman след премиерата си в Торонто  в момента държи 46%  интерес, според данните на  Rotten Tomatoes . Въпреки смесените реакции от страна на критиците, Стайлс и останалата част от актьорския състав на My Policeman  бяха отличени с обща награда  филмовия фестивал. Това е първият път, когато поп певецът получава признание за актьорската си игра.

Въпреки че получи похвала за представянето си в My Policeman, Хари Стайлс получи обвинения от страна на  LGBTQ общността. Стайлс никога не е потвърждавал сексуалната си ориентация, и въпреки разкритията за отношенията му с режисьорката на Don’t Worry Darling Оливия Уайлд,  Стайлс смята, че това все още не потвърждава неговата сексуалност.„Понякога хората казват: Ти си бил публично само с жени - а аз не мисля, че съм бил публично с някого“, споделя Стайлс. „Ако някой ви снима с някого, това не означава, че избирате да имате публична връзка или нещо подобно.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Styles HQ (@hshq)