Звезди

Хорър-комедия с Мария Бакалова обещава доза забавление

На пръв поглед филмът разглежда сюжет, който е твърде вероятно вече да сме гледали. Група богати 20-годишни си организират парти в отдалечено семейно имение. Партито става мрачно, когато гостите играят криминална игра, която завършва с убийство в реалния живот.

Хорър-комедия с Мария Бакалова обещава доза забавление

снимка: A24/Stage 6 Films

Ако сте почитатели на хорърa, гарниран с доза тийн комедия, то филмът „Bodies Bodies Bodies” с Мария Бакалова може и да е вашата чаша чай. Заявката, която лентата дава, е за любопитен и откровено будалкащ се с TikTok поколението филм, чиито морални ценности в живота са една идея по-замъглени. На пръв поглед филмът разглежда сюжет, който е твърде вероятно вече да сме гледали. Група богати 20-годишни младежи си организират парти в отдалечено семейно имение. Впоследствие дългоочакваният купон става мрачен, когато гостите започват да играят криминална игра, която завършва с убийство в реалния живот.

В ролите ще видим Мария Бакалова и Аманда Стенбърг, Михала Херолд, Рейчъл Сенот, Чейс Суи Уондърс, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън. Филмът е дебют на Халина Рейн като режисьор на англоезичен филм. Премиерата на „Bodies Bodies Bodies“ се състоя на филмовия фестивал South by Southwest през март 2022 г., където получи като цяло положителни отзиви, пишат от “Variety”. Филмът ще излезе по кината на 5 август и макар да не очакваме дълбока проникновеност, с която да ни впечатли, сме сигурни, че забавлението все пак ще е на ниво! По-долу можете да гледате и трейлъра.

5 сериала, които да гледаме след „Анатомия на един скандал“