Звезди

Хю Джакман помогна на Лора Дърн да се разчупи в танците

Пета, пръсти, пръсти, пета

Хю Джакман помогна на Лора Дърн да се разчупи в танците

 Laura Dern and Hugh Jackman attend "The Son" red carpet at the 79th Venice International Film Festival on September 07, 2022 in Venice, Italy. (Photo by Maria Moratti/Getty Images)

Дали Лора Дърн може да стане музикална звезда на Бродуей благодарение на Хю Джакман? Актьорите са на турне, за да представят филма на Флориан Зелер "Синът" и определено не скучаят. 

55-годишната Дърн сподели видеоклип, в който 53-годишният Джакман я напътства в балните танци. Дърн публикува видеото в Instagram с текст: "Днес се научих да танцувам!".

„Пета, пръсти, пръсти, пета”, реди напътствията си Джакмън, който участва в Бродуейското шоу The Music Man. Следват, смях въртене и закачки с камерата и заключението на Дърн, че мъж като Джакмън те „кара да изглеждаш добре“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Приятелската сцена е заснета на Международния филмов фестивал в Торонто малко преди представянето на лентата „Синът”, който е продължението на филма на Флориан Зелер от 2021 г. „Бащата”. 

Джакман играе ролята на Питър, баща, който се бори с миналото си, докато проблемният му син тийнейджър Никълъс (Зен Макграт) се премества при него две години след развода му с Кейт (Дърн).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)