Звезди

Закачките между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - колкото забавни, толкова и сериозни

Райън Рейнолдс е известен с отношението си към своята съпруга Блейк Лайви. И тук не става въпрос за любезности, а напротив - за груби закачки, които биха могли да станат повод за скандал или дори развод, ако Лайвли нямаше отлично чувство за хумор. Ето 5-те най-култови момента, когато Райън и Блейк си разменят критики.

Закачките между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - колкото забавни, толкова и сериозни

"Виждам те в очите на децата ни... Всеки смях, всеки миг, всеки момент на уязвимост", написа Райън Рейнолдс за любимата си Блейк Лайвли

Райън Рейнолдс е известен с отношението си към своята съпруга Блейк Лайви. И тук не става въпрос за любезности, а напротив - за груби закачки, които биха могли да станат повод за скандал или дори развод, ако Лайвли нямаше отлично чувство за хумор.

Например, Рейнолдс често се подиграва на съпругата си, че си затваря очите на снимки, обвинява я, че извършва свръхестествена изневяра и че спира да го следва в Instagram.

Впрочем, Блейк също не му остава дължна и смело отговаря на “закачките”, като критикува мотоциклетните му умения, например. И понеже всичко се случва публично, вместо да остава зад стените на семейния дом, намираме, че е доста смело, но и по странен начин сладко. Все пак, двамата са женени от 2012 г. и имат цели 4 деца - достатъчен повод да не вземат живота толкова насериозно.

Ето 5-те най-култови момента, когато Райън и Блейк си разменят критики:

Закачките между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - колкото забавни, толкова и сериозни

Когато Райън каза, че ще използва Блейк като „човешки щит“

Актьорът сподели пред Дейвид Летърман малко след раждането на първата си дъщеря, че приоритетите му са се променили. „Преди казвах на Блейк, „Ще понеса куршум за теб. Никога не бих могъл да обичам нищо толкова, колкото обичам теб. И в секундата, в която погледнах в очите на това бебе, знаех, че ако някога бъдем атакувани, ще използвам жена ми като жив щит, за да защитя това бебе.” Грубо, но и съвсем оправдано в случая. Не е ли така?

Когато Райън пожела честит рожден ден на Били Рей Сайръс, а не на Блейк

Лайвли има рожден ден на една и съща дата с кънтри певеца и баща на Майли Сайръс. Факт, с който Рейнолдс се забавляваше през август 2016 г. „Просто искам да пожелая на Били Рей Сайръс най-специалния, вълшебен рожден ден някога. Обичам те с цялото си сърце", написа той в Туитър. „Също така, честит рожден ден на жена ми.

 

Когато Блейк Лайвли нарече себе си най-доброто „гадже в Instagram“

След като Райън наскоро сподели своя снимка във фитнеса с личния си треньор, за когото отбеляза, че „винаги е бил там, за да ми помогне да се върна към функционалността“, Блейк публикува отново снимката в в Instagram стори с надпис „Намерете по-добро гадже в Instagram от мен”.

Когато Блейк се подигра на Райън, че иска пай за рождения му ден

Лайвли се подигра на съпруга си за избора му на „торта“ за рожден ден, когато той навърши 44 години през октомври 2020 г. „1) Коя е изгубената душа, която избира пай за рождения си ден“, написа тя в пост в Instagram с две снимки, показващи Рейнолдс усмихнат, докато му представят пай, обсипан със свещи. „2) Кое ЖИВОТНО яде тортата (пая), без първо да духне свещите. @vancityreynolds - ето кой. Честит рожден ден! Честно казано, не мога да повярвам, че все още сме женени.“

 

Когато Райън напрегна мускулите си, докато спасяваше костенурка

„Трябва ли да вярваме, че това не е публикация за хубавите ви ръце?“ Лайвли написа в съобщение в Instagram до съпруга си, след като той публикува снимка на костенурка, скрита под колата му, която по-късно премахна.

По време на спасителната мисия мускулите на ръцете на Рейнолдс бяха сякаш специално показани, което Лайвли посочи в история в Instagram през юли 2021 г. „Но чакайте, има още“, написа тя към една от увеличените снимки. Тя добави gif снимка с бита сметана и череша отгоре към снимката на мускулите на съпруга си + фойерверки към друга подобна.