Звезди

Звезди със синя кръв

Може да се каже, че май пропуснахме кралската сватба на годината. 

Звезди със синя кръв

Маги и Джейк Джиленхол произхождат от благородническа шведска фамилия и са роднини от 19-o коляно на кралица Елизабет II. 

Може да се каже, че май пропуснахме кралската сватба на годината. Докато още чуваме ехото от тази на принц Хари и Меган Маркъл, друга двойка с благороднически произход и звездна слава, Кит Харингтън и Роуз Лесли, се ожени на фона на феноменален шотландски замък от XII век в Абърдийншър.

Замъкът Wardhill е собственост на бащата на Роуз – Александър Лесли. Това е родният й дом, който кланът притежава от 900 години. 

Този факт ни изненада (другата изненада от тази сватба вижте в галерията) и след малко проучване се оказа, че половин Холивуд са роднини на кралица Елизабет II! Списъкът със звезди с молекули синя кръв е наистина впечатляващ (ние подбрахме само 14 от тях). Добавяме Мадона и дори Бионсе, която си поделя общ роднина с кралицата в лицето на Хенри II.

Благодарение на агенциите за проследяване на родословието всъщност не е чак толкова трудно, особено ако си с англо-саксонски произход. Колко са верни резултатите, е друг въпрос.