Звезди

Звездите полудяха по #DollyPartonChallenge

Вижте как да се включите

Направи така, както прави Доли Партън. Това е философията в социалните мрежи в момента. Всички следват тренда, който тя наложи съвсем скоро, като публикува колаж с 4 различни снимки, с които показва 4 различни версии на себе си. 

Как изглежда #DollyPartonChallenge? Ето така: 

В LinkedIn Доли изглежда строго професионално, докато в Tinder е облечена в супер секси костюм на Playboy. А текста на снимката спокойно можем да отправим основно към мъжката част от аудиторията: "Вземи си жена, която може да бъде всичко това". 

Знаменитостите бързо видяха потенциал в тренда, който създаде Доли, и го последваха на мига. Майли Сайръс бе една от първите звезди, които приеха предизвикателството, и споделиха такъв колаж в Инстаграм профила си. Тя публикува снимки и на другото си "аз" – Хана Монтана. Интересното е, че под първата си публикация в социалната мрежа, Майли написа: "Доли задава световните трендове в социалните мрежи, без дори да има профили там".

 

Всички обичат Доли, а ако не нея – обичат новия тренд в мрежата. Ако искате и вие да добавите такава снимка и да покажете на всичките си последователи 4 свои "версии", можете да го направите тук. А междувременно разгледайте в галерията ни кои други популярни личности предизвикаха себе си. 

 

А кои са знаменитостите с най-много фалшиви профили в Инстаграм?