Мода

21 намалени шопинг находки от Massimo Dutti, които можете да носите и през есента

Добра инвестиция

Намаленията продължават и стават все по-големи. Точно затова днес надничаме в разпродражбата на Massimo Dutti, за да открием поредната си модна находка. В нея открихме страхотни неща, които не само можем да си вземем с доста голяма отстъпка, но и със сигурност ще носим и през есента.

Да, обичаме да мислим в перспектива, а моделите на марката винаги са добра инвестиция, особено ако и вие харесвате елегантния й и минималистичен стил. Освен това те се отличават и с високо качество, така че – ако имате нужда от хубав кашмирен пуловер, вълнено палто или класически блейзър, сега е моментът да пазарувате. Така ще посрещнете новия сезон с обновен гардероб, и то без да нарушавате много баланса на сметката си.

В шопинг листа ни днес сме включили още utility гащеризон, красива миди рокля, пола солей, която през есента носим в комбинация с пуловер, един от онези тишърти с лика на Джейн Бъркин, който харесахме веднага, както и вечната класика – тренчкот, но в черен цвят. Някои от нещата, разбира се, можете да носите и още сега, защото лятото все пак е в разгара си.

 

21 страхотни рокли от Zara, които все още са намалени