Начин на живот

17 идеи за перфектното градинско парти

Начин на живот

Ако вече не сте тръгнали към морето, то със сигурност сте от хората, които се чудят как да се спасят от жегата на юлските дни. Ние сме тук с перфектното решение – градинско парти по залез слънце със студени напитки и много приятели. По-надолу ви представяме основните стъпки за организирането на запомнящо се лятно събиране на открито. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

Разбира се, първото нещо, което е от голямо значение, е изборът на правилното място за партито. Ако сте от късметлиите, които имат градина в задния си двор, значи няма за какво да се тревожите. Всички останали могат без проблем да заложат на поляна в парка или пък на някоя малка градска градинка. Следва да решите къде ще настаните вашите приятели.

Ако търсите нещо удобно и оригинално, можете се спрете на популярните дървени палети, които да ви послужат, както за маса, така и за пейки. Ако пък искате да заложите на нещо по-семпло и достъпно, се сдобийте с няколко одеяла за пикник и много цветни възглавници. За допълнителна романтика ви препоръчваме да вземете със себе си фенери, свещи или малки лампички, с които да украсите мястото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome) on

И разбира се, няма как да организирате перфектното градинско парти, без да обърнете специално внимание на напитките и хубавата музика. Заложете на свежите и летни вкусове – плодовата лимонада, пунша или разнообразните коктейли, а за задушевната атмосфера се доверете на някой mellow плейлист и се насладете на приятното изживяване.

 

29 стайлинг идеи за пикник в парка