Несесер

30 идеи за стилен романтичен маникюр

В месеца на любовта

Независимо дали сте сами, или си имате половинка, е невъзможно да пропуснете Свети Валентин. Шумът около празник за влюбените сякаш отеква през целия февруари, заради което го наричаме и месеца на любовта. Всъщност без значение дали го отбелязваме по традиционния начин, той е като с Коледа, празничното настроение ни вдъхновява да облечем нещо в червено или розово, да покрием устните с ярък цвят и да направим нещо различно и защо не тематично за ноктите си. А възможностите за последното ви показваме именно с днешната ни доста романтична селекция с идеи за светивалентински маникюр.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Iram Shelton (@iramshelton)

Да, за някои може би ще е достатъчно да покрият ноктите си с червено, все пак тази класика стои изискано и въздейства безотказно. Други пък смело може да се впуснат в различни интерпретации с цветове и форми, като единствената константа е участието на сърцето като форма. То може да е много малко и минималистично, може да е голямо и мултиплицирано или просто да напомня за формата си по върха на нокътната плочка. Могат да се добавят и малки надписи като love и be mine или просто са изразите любовта с първата буква на половинката си по примера на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес.

Що се отнася до цветовете, няма нужда всичко да е само розово или червено, защото виждаме, че сърцата могат да изглежда страхотно и в черно, синьо, бежово и дори жълто. Така че не си поставяйте ограничения.

 

24 идеи за маникюр с минималистични декорации