Мода

Съботен шопинг: 10 неща от финалните намаления в Zara, които носим и през есента

На лов за находки

Съботен шопинг: 10 неща от финалните намаления в Zara, които носим и през есента

Яке тип "риза", 79,95 лв./ 19,99 лв.

Понякога в най-финалните намаления се крият истински модни съкровища, затова винаги си струва до последно да ги следим. Освен това сред тях откриваме и не малко неща, които ще можем да носим както сега, така и през есента, а това със сигурност си заслужава инвестицията. А тя дори не е необходимо да е голяма, защото отстъпките в Zara в момента достигат до 70%.

Открихме няколко ризи, които ще можем да носим като връхни дрехи в по-топлите есенни дни, както и класически тренчкот, без който пък не можем да си представим преходния сезон.

Елекът запазва позициите си вече пореден сезон и ако през лятото го носехме на голо, то през септември можем да го комбинираме с тишърт или риза. Харесахме си и една поло блуза, не по-малко подходяща за непостоянното есенно време. Разбира се, няма как да пропуснем дънките, които през лятото пренебрегваме значително, но след няколко седмици ще се върнем към тази любима класика. А някой и друг нов модел в гардероба ни никога не е излишен, нали?

Допълваме находките с груби боти и удобна чанта за градски преходи, когато ще се върнем по-активно към работното си ежедневие.

 

9 тоалета, които са перфектни за лятната ви ваканция