Несесер

Серумът, който върна сияйния вид на кожата ни!

Несесер

Серумите за лице отдавна намериха своето специално място сред ритуалите ни в грижата за кожата, а сега то е запазено за Lancôme Advanced Génifique. Серумът, който е обогатен с комплекс от 7 пребиотични и пробиотични фракции, витамин С и хиалуронова киселина, които правят кожата по-гладка, по-хидратирана и по-сияйна. За да се убедим в това, обаче решихме да го тестваме лично и днес ви споделяме с какво плени сърцата на три Момичета от града и какви са техните впечатления за Lancôme Génifique. Ако искате да го тествате и вие, можете да се запишете ето ТУК, а след това ще ви бъде изпратена мостра. Повярвайте ни, заслужава си!

Косара Чигирева, издател и търговски директор

Признавам, че не съм експерт в козметиката и обикновено избирам продуктите, които ползвам импулсивно. Никога не се спирам само на една марка, а комбинирам продуктите според нуждите и състоянието на кожата ми в конкретния период. Не винаги правя правилния избор, независимо от факта, че имам достатъчно информация и постоянно получавам всички новини свързани с новите предложения и иновации на пазара. Истината е, че ми липсва достатъчно време да се задълбоча и да направя необходимото проучване, което ще ми помогне да установя правилните стъпки и грижа, които трябва да следвам неотклонно. Вероятно още не ми е дошло времето да се вманиачавам и да търся всяка следа на времето по лицето си, но и това ще дойде в един момент, за който надявам се, ще бъда подготвена.

Да, следите на времето си казват своето и бръчиците са част от моето лице, но хубавото е, че не ми пречат и намирам начин да се помиря с тях без да изпадам в паника. И все, пак има един продукт, който ползвам от 2014 г. и винаги е част от ежедневната ми грижа. Серумът Lancôme Advanced Génifique е невероятен продукт, който има магическите способности видимо да изглажда и хидратира кожата ми, да не говорим, че се справя чудесно с един от основните ми проблеми, а именно – сивия тен, който е доста характерен за пушачи, като мен. Зад него стоят безброй иновации, които честно казано няма нужда да изброявам, защото най-важното, поне според мен, е че има страхотен ефект върху кожата ми и нейните показатели, като еластичност и плътност. Да, този серум е вълшебен и има всички необходими свойства и качества, за да ви накара да бъдете истински щастливи с избора си и настоящия си външен вид.

Заявете и вземете своята БЕЗПЛАТНА мостра ТУК

Димитрина Иванова, моден редактор

Имам специално отношение към Lancôme. Може би защото първият аромат, в който преди много години (да не издавам колко) се влюбих, беше Miracle. Беше на сестра ми и бях толкова щастлива, когато тя ми го подари. Още помня колко комплименти получавах за това, че ухая прекрасно с него. По-късно същата такава любов се появи и със спиралата Hypnose, която обгръща мислите ми по най-невероятен начин. Мисля, че всяко момиче, което се е докосвало до нея, ще ме разбере. Но ето че този път държах в ръце серумът Lancôme Génifique с надеждата, че както ароматът е глезил сетивата ми, а спиралата – подчертавала сините ми очи, така и той ще преобрази кожата ми. А моята е от онези с доста несъвършенства - от смесения тип, при който на места е суха, на места – мазна, с появяващи се малки пъпчици и разширени пори, а с носенето на маски тези проблеми се засилиха. Затова много внимателно подбирам продуктите, които използвам и съм стриктна по отношение на най-важните стъпки като почистване и хидратиране. Разбира се, и сутрин, и вечер.

Някъде между измиващия гел и крема за лице (дневен или нощен), обаче винаги разчитам на серума – един от най-любимите ми продукти по отношение на бялата козметика. А Advanced Génifique и кожата ми веднага се харесаха! Като любов от пръв поглед, защото текстурата му е изключително фина и лека и дори мога да не слагам дневен крем след него. От друга страна, както знаете, в серумите има по-висока концентрация на активни съставки, което ги прави по-ефективни и задължителна част от ритуалите ни за красота. Особено след като минем 30. И аз като момиче на 36 няма как да не съм щастлива, че имам на козметичния си рафт този серум, който върна сияйността на лицето ми (защото искам лятото да е по-красива и бляскава), придаде повече плътност и еластичност на кожата, изравни тена и намали фините линии, само след няколко дни употреба. Така че да посрещна най-дългоочакваните месеци по-самоуверена и готова за летни приключения.

Заявете и вземете своята БЕЗПЛАТНА мостра ТУК

Виктория Стефан, собственик на дерматологичен и естетичен център DermaLife

Кожата ми е изключително суха, тънка и чувствителна. Още след първото нанасяне на Lancôme Advanced Génifique усетих кожата си кадифена. Моментално изгладена и стегната. За мен поставянето на серума е задължителен ритуал от ежедневната ми козметична грижа. Обикновено изискването ми е да има моментален резултат, да не лепне и да подготвя кожата за нанасянето на крема, който ще има да цел да защити и да омекоти кожата. За да получа ефекта на стегната и гладка кожа, разчитам на серума и затова трябва съставът и консистенцията да са подходящи за спецификата на моята кожата.

Серумът Lancome Génifique е много подходящ за моя тип кожа. Това, което забелязах последната година от носенето на маските, е силна дехидратация и неравна повърхност. На моменти дори обрив, най вероятно от нарушаването на микрофлората от задържането на бактериите вследствие на маските. Благодарение на пробиотичния състав и след едноседмична употреба кожата ми отново е гладка и мека. Хидратацията е възстановена и изглежда сияйна.

Благодаря за възможността да се докосна до този еликсир на младостта и красивата кожа - Lancome Génifique!

Вие също може да се докоснете до магията на Advanced Génifique, като заявите желание за получаване на БЕЗПЛАТНА мостра! 

Заявете и вземете своята БЕЗПЛАТНА мостра ТУК

С подкрепата на Lancôme