Мода

Назаем от стила на Алекса Чънг: 7 шопинг находки за елегантен тоалет

Едно любимо момиче, което винаги успява да ни вдъхнови

Алекса Чънг винаги е успявала да добави дори към най-семплите неща от гардероба си своя характерен стил, благодарение на способността си да смесва базови модели по лесен, но винаги интересен начин. Неслучайно тя е от онези it момичета, които следвахме, още преди ерата на Инстаграм инфлуенсърите и неслучайно още тогава тя написа книгата си It. Но тя несъмнено е и от онези момичета с вроден усет към стила, които винаги са ни вдъхновявали в носенето на неща като дънки, тъмносин пуловер и балерини.

Направи го и с последния си тоалет, с който се появи на представянето на новата колекция на Tommy Hilfiger с Шон Мендес в Лондон. Алекса ни показа, че не е твърде рано да започнем да носим бели дънки или панталони, като тя беше съчетала своите в цвят слонова кост с подходящата бяла чанта. В типичен лондонски стил Чънг беше добавила обемен бежов блейзър с изразени рамене и раирана риза. Изборът й на заострени черни обувки с нисък ток придаде още по-елегантна нотка на този стайлинг.

Истината е, че никога няма да сбъркаме със съчетания от неутрални цветове като екрю, черно и бежово, които пък са перфектни, когато искаме по-често да носим бели дънки. Това е стилистичен подход, с който Алекса е твърде запозната, както е очевидно от приглушените цветове, които предпочита да носи ежедневно. И тя за пореден път ни предаде урок по елегантност. Ако искате да постигнете нейната пролетна визия, вижте шопинг находките, които сме ви подготвили в нашата галерия.

 

Обувките, с които дългите поли изглеждат по-стилно