Мода

Марго Роби и перфектният костюм за есента

Показваме ви и няколко шопинг находки

Марго Роби и перфектният костюм за есента

Панталон H&M

През лятото видяхме кадри от снимачната площадка на филма за Барби, в който Марго Роби влиза в ролята на най-известната кукла в света и в който бонбонените цветове несъмнено триумфират. При една от последните си появи из улиците на Ню Йорк обаче, актрисата изненада с напълно различен и изключително елегантен стайлинг. Марго Роби затвърди не една, а две от водещите тенденции този сезон. От една страна е монохромният тоалет, който ви показахме вчера, а от друга – офис облеклото, което никога не е било по-изискано.

Актрисата беше облечена със структуриран костюм от три части – елек, сако и панталон в неутралното сиво. Комбиниран с обувки на ток и изискана малка чанта Prada в черно, този тоалет е подходящ както за работа, така и за някое събитие, когато не ни се носи рокля.

Костюмите, които понякога са с панталон, а друг път с пола, видяхме в различни версии и на модния подиум, включително в ревюто на Sportmax и тяхната есенно-зимна колекция, отново в сиво и с безупречна линия. Двуредните сака отново са актуални, въпреки че обемните блейзъри сякаш са по-предпочитани, независимо дали ще се носят с широк или slim панталон. А в галерията ни ще откриете и няколко шопинг находки, вдъхновени от тоалета на Марго Роби.

 

5 есенни тенденции, които със сигурност ще пробваме